Δύο αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στον Stoiximan

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ που στοιχηματίζουν στην ιστοσελίδα στοιχήματος του Stoiximan έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι συμπεριέλαβαν απόψε δύο αγώνες στο πρόγραμμα προσφορών τους. Πρόκειται για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Σαμπντόρια με τη Μίλαν, η οποία διεξάγεται στις 22:00, στο πλαίσιο του Coppa Italia, και τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκινά στις 19:45, στο πλαίσιο της EuroLeague.

 

Τα μέλη του Stoiximan, λοιπόν, θα δουν αυξημένες αποδόσεις και στους δύο αγώνες, χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας. Η προσφορά αφορά αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και του νικητή αγώνα αντίστοιχα και οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν μηδενική προμήθεια στα στοιχήματα που τοποθετούν οι παίχτες.

 

Όσοι, λοιπόν, ρίξουν μια ματιά στις αποδόσεις του Σαμπντόρια-Μίλαν, θα δουν αυξημένα νούμερα στην αγορά του 1Χ2. Αναλυτικότερα, η νίκη της Σαμπντόρια έχει απόδοση 3.51, η ισοπαλία 3.54 και η νίκη της Μίλαν 2.29. Αντίστοιχα αυξημένες είναι και οι αποδόσεις στο Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός, με τη νίκη της γηπεδούχου να συνοδεύεται από απόδοση 2.19 και τη νίκη των φιλοξενούμενων από 1.83. Οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να κυμανθούν και πάνω από το μέσο όρο αυτών που έχουν ανακοινώσει άλλες στοιχηματικές εταιρίες, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Για να εισπράξουν, όμως, τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στον Stoiximan θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα που θα επιλέξουν. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν αποκλειστικά την αγορά του 1Χ2 (ή του νικητή αγώνα στο μπάσκετ) και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς, η οποία αποτελεί για αυτό το λόγοι και μια από τις αγαπημένες των παιχτών του στοιχήματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία