Γιουβέντους-Μονακό με 0% γκανιότα στη στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Goalbet δεν παραλείπει σε τακτά χρονικά διαστήματα να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα αυξημένης αξίας σε επιλεγμένα ποδοσφαιρικά γεγονότα και σημεία, ώστε να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο. Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία τίθεται σε ισχύ και σήμερα, στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μονακό.

Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες θα συναντήσουν τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, εφόσον καλύψουν τις απαιτήσεις της προσφοράς.

 

Τι προσφέρει η 0% γκανιότα;

Η γκανιότα είναι η προμήθεια εκείνη που διατηρούν όλες οι στοιχηματικές εταιρείες σε κάθε στοίχημα που τοποθετούν τα μέλη της. Εξαιτίας της (και ανάλογα με το ύψος της), οι αποδόσεις κάθε σημείου μειώνονται ελαφρώς, ώστε να εξασφαλίσει κέρδος η στοιχηματική εταιρεία. Από τη στιγμή, όμως, που η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μονακό δεν έχουν μειωθεί καθόλου και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, λοιπόν, οι τρεις αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον σημερινό ημιτελικό του Champions League παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και ξεπερνούν αυτές που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 1.72 για νίκη της Γιουβέντους, 4.05 για ισοπαλία και 5.57 για νίκη της Μονακό. Όσοι, λοιπόν, καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Γιουβέντους-Μονακό πριν την έναρξη του, στις 21:45. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 (μόνο εκεί η γκανιότα βρίσκεται στο 0%) του αγώνα. Και, τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα – ειδάλλως δε θα εξασφαλίσουν κανένα κέρδος.

Όσοι κερδίσουν, τέλος, θα δουν τα κέρδη τους (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων) να μεταφέρονται άμεσα στους λογαριασμούς τους. Τα κέρδη αυτά, παρόλο που αποτελούν προϊόν προσφοράς, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Και την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Μονακό-Γιουβέντους η Goalbet την είχε προσφέρει με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία