Κορυφαίες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα της Ελλάδας από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

H ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet συνεχίζει να δίνει μεγάλη βάση στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για τους προκριματικούς του EURO 2020, παρόλο που δεν υπάρχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, κάθε αγώνας εξακολουθεί να συνοδεύεται από έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και τα μέλη της Goalbet μπορούν σήμερα, όχι μόνο να τοποθετήσουν εκατοντάδες στοιχήματα στον αγώνα, αλλά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας.

Ως συνήθως, η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα και οι παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ελλάδα-Φινλανδία και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ελλάδα-Φινλανδία με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Τα μόνα στοιχήματα που μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά της Goalbet και να αποφέρουν αυξημένα κέρδη είναι εκείνα που θα τοποθετηθούν στο 1Χ2 του Ελλάδα-Φινλανδία. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα στοιχήματα θα πρέπει να καλύπτουν δύο ακόμη προϋποθέσεις: πρώτον, να τοποθετηθούν στο pre-game του αγώνα και δεύτερον να προβλέπουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Εφόσον καλυφθούν οι τρεις παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες που θα κερδίσουν θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών, με αποτέλεσμα να είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις στο Ελλάδα-Φινλανδία

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Ελλάδα-Φινλανδία θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τρεις αποδόσεις, που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν αυξηθεί ως εξής: για νίκη της Ελλάδας στο 2.09, για ισοπαλία στο 3.59 και για νίκη της Φινλανδίας στο 4.10. Σε σύγκριση με το μέσο όρο της αγοράς, τέλος, οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, χωρίς να τους ζητάνε να ρισκάρουν περισσότερο.

Να θυμίσουμε πως η Goalbet και στον αγώνα της Αρμενίας με την Ελλάδα είχε προσφέρει 0% γκανιότα. Μην ξεχνάτε πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Goalbet διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία