Ενισχυμένες αποδόσεις στη Ligue 1 από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet ενεργοποίησε και σήμερα την αγαπημένη προσφορά** πολλών μελών της. Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ενισχύει τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία ενός κορυφαίου αγώνα της ημέρας και η οποία ισχύει σήμερα για τον αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Αζαξιό και Τουλούζ. Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκινά στις 21:45 και έως τότε οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 θα παραμείνουν ενισχυμένες, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Αζαξιό-Τουλούζ, με αποτέλεσμα οι αντίστοιχες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι παίχτες που θα καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορούν να εξασφαλίσουν πολλά περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο, σε σχέση με όσα θα κέρδιζαν στοιχηματίζοντας σε κάποια άλλη από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Αζαξιό-Τουλούζ με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα επιλεγμένα σημεία του επιλεγμένου αγώνα και θα αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ανεξάρτητα από τα ποσά που θα στοιχηματίσουν. Τα χρήματα που θα εισπράξουν οι νικητές, μάλιστα, δε θα είναι μόνο αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να χρειαστεί να πραγματοποιήσουν κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1: 3.80 για νίκη της Αζαξιό, 3.19 για ισοπαλία και 2.34 για νίκη της Τουλούζ. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία