Ενισχυμένες αποδόσεις στην τουρκική Super Lig από την εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας. Πρόκειται για έναν από τους σημερινούς αγώνες της τουρκικής Super Lig, ο οποίος προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρία Novibet δίνει σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Τραμπζονσπόρ-Μπεσίκτας την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Τραμπζονσπόρ-Μπεσίκτας

Η προσφορά** της Novibet ισχύει μόνο για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα* βρίσκεται στο 0% και δεν έχει μειώσει τις σχετικές αποδόσεις.

Έτσι, μέσω της προσφοράς**, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με το ίδιο ρίσκο. Αναλυτικότερα, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις παρακάτω αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της τουρκικής Super Lig: 3.67 για νίκη της Τραμπζονσπόρ, 385 για ισοπαλία και 2.12 για νίκη της Μπεσίκτας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Τραμπζονσπόρ-Μπεσίκτας, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 19:00. Επιπλέον, όσοι θέλουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά** θα πρέπει και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να βγουν κερδισμένοι.

H Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώας μας, καθημερινά ανακοινώνει την 0% γκανιότα* στα μέλη της επιλέγοντας συνεχώς διαφορετικά πρωταθλήματα, για παράδειγμα το γαλλικό και ο αγώνας ανάμεσα σε Νις και Λιλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία