Ανταμείβει τα σημερινά live στοιχήματα η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet

Αν και το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα δεν είναι και το πιο πλούσιο των τελευταίων ημερών, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα πριν την έναρξη ενός αγώνα ή κατά τη διάρκειά του. Και, στη δεύτερη περίπτωση, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και τη σημερινή προσφορά της Mybet και να ανταμειφθούν για τα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν.

Η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία θα ανταμείψει σήμερα όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα. Και, χάρη σε αυτή, θα αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς να ανησυχούν για το ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο, οι παίχτες θα πρέπει σήμερα να τοποθετήσουν τα απαραίτητα live στοιχήματα. Αρχικά, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, έως τις 00:59, και έπειτα να τοποθετήσουν live στοιχήματα στα αθλήματα, τους αγώνες και τις αγορές της επιλογής τους. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 30 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Αφού τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα, μάλιστα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, συμμετάσχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 1/3 της αξίας των live στοιχημάτων που τοποθέτησαν, έως ένα προκαθορισμένο ποσό. Επιπλέον, θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, διεκδικώντας κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Το δωρεάν αυτό στοίχημα μπορούν να το διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία