Μειωμένο ρίσκο στο 0-0 υπόσχεται η εταιρεία στοιχήματος Bet365

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο, αλλά εξακολουθούν να διεξάγονται κάποιοι αγώνες που συνοδεύονται από στοιχηματικό ενδιαφέρον. Παράλληλα, κάποιοι από αυτούς τους αγώνες μπορούν να συνδυαστούν και με την προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Bet365, η οποία υπόσχεται σήμερα να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού και να επιστρέψει το ποντάρισμα στους παίχτες που θα χάσουν υπό προϋποθέσεις στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Η προφορά της Bet365 ισχύει για όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και θα τεθεί σε ισχύ μόνον αν οι συγκεκριμένοι αγώνες λήξουν με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, το ρίσκο θα μειωθεί σημαντικά, αφού όσοι χάσουν δε θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να μειώνεται.

 

Tα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 συμμετέχουν όλοι οι αγώνες του σημερινού προγράμματος ποδοσφαίρου. Ωστόσο, συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα που θα επιλέξουν και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε μία από τις επιλεγμένες αγορές: ημίχρονο/τελικό, ακριβές σκορ και scorecast. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και όχι παρολί, ενώ δε θα μπορούν να προχωρήσουν σε ολικό cash out και να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην προσφορά.

Βασική προϋπόθεση, τέλος, είναι ο αγώνας στον οποίο θα έχει στοιχηματίσει να λήξει με σκορ 0-0. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα ενεργοποιηθεί η προσφορά της Bet365.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσει, επειδή ο αγώνας που επέλεξε θα έχει λήξει με σκορ 0-0, δε θα χάσει τα χρήματά του. Τυπικά, τα χρήματα που έχασε θα αφαιρεθούν από τον λογαριασμό του, αλλά θα επιστρέψουν σύντομα, αυτή τη φορά με τη μορφή πριμ. Και, χρησιμοποιώντας το πριμ, θα μπορεί να τοποθετήσει επιπλέον στοιχήματα χωρίς ρίσκο, αλλά και να προχωρήσει σε ανάληψη, αφού πρώτα καλύψει τις προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Bet365.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία