Δύο προσφορές για το Champions League από την Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet ξεκινά πάντα την ημέρα της, ανακοινώνοντας μία ή περισσότερες ποδοσφαιρικές προσφορές που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της, ώστε είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Ειδικά η σημερινή ημέρα, κατά την οποία συνεχίζονται οι αγώνες του Champions League, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές, ειδικά για όσους θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

 

Η πρώτη από τις προσφορές της Sportingbet αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Μπαρτσελόνα, ο οποίος ξεκινά στις 21:45. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα θα μπορούν αν διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να προχωρήσουν, όμως, οι υπεύθυνοι στην επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Σουάρεζ να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, θα επιστραφούν τα χαμένα χρήματα όσων έχουν στοιχηματίσει πριν την έναρξη του αγώνα στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Την ίδια ώρα ξεκινά και ο αγώνας ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν, ο οποίος υπόσχεται αύξηση των κερδών στα μέλη της Sportingbet. Αναλυτικότερα, η Sportingbet θα προσθέσει ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν οι παίχτες πριν την έναρξη του αγώνα. Κάθε παίχτης μπορεί να κερδίσει περισσότερα από ένα μπόνους ή να διεκδικήσει αύξηση των κερδών του, τοποθετώντας ένα παρολί. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, το παρολί θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται απόψε, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Όσοι συμμετάσχουν στις προσφορές της Sportingbet, θα δουν τα χρήματά τους να μεταφέρονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον λογαριασμό τους, με τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Champions League αγώνες είχαμε και χτες άρα και προσφορές από την Sportingbet,η οποία ανακοίνωσε μπόνους στα κέρδη για το ματς Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης και επιστροφή χρημάτων στο Σεβίλλη-Λυών.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και είναι από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες του χώρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία