Δύο αγώνες με μειωμένο ρίσκο στο 0-0 ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, επανέφερε μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, στην περίπτωση που μία αναμέτρηση ποδοσφαίρου λήξει με λευκή ισοπαλία, και επέλεξε δύο αγώνες για τον Ιούλιο, προκειμένου να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά να μη χάσουν χρήματα, αν χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η νέα προσφορά είναι γνωστή στα μέλη της Interwetten και ισχύει για δύο αγώνες της 26ης Ιουλίου: αυτόν της γερμανικής Bundesliga 2 ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Αννόβερο και αυτόν της αυστριακής Bundesliga ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ. Στην περίπτωση που κάποιος τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα στους παραπάνω αγώνες, θα δικαιούται μια αποζημίωση, αν χάσει και ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

Πρώτα απ’ όλα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, την προηγούμενη ημέρα από τη διεξαγωγή του αγώνα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα που θα έχουν επιλέξει. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά, αλλά μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά, να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση και να έχουν οποιαδήποτε αξία.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που θα πρέπει να καλύψουν οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά. Τα υπόλοιπα βρίσκονται στα… πόδια των ποδοσφαιριστών των ομάδων, αφού η προσφορά θα ενεργοποιηθεί πλήρως μόνο στην περίπτωση που οι επιλεγμένοι αγώνες (Στουτγάρδη-Αννόβερο και Ραπίντ-Σάλτσμπουργκ) λήξουν με λευκή ισοπαλία.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν θα δικαιούνται, στην περίπτωση λευκής ισοπαλίας, ένα πριμ ως αποζημίωση. Το ύψος του πριμ θα ισούται με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Για την περίπτωση της ανάληψης του πριμ, τέλος, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας του πριμ, σύμφωνα με τους όρους της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία