Μειώνει το ρίσκο στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Ο Ολυμπιακός δίνει αύριο τον πρώτο του αγώνα στους ομίλους του Champions League και οι παίχτες του στοιχήματος θα είναι σε θέση να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού που θα ανακοινώσουν οι στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες συνοδεύουν τον αγώνα του απέναντι στην Τότεναμ. Τον ίδιο αγώνα, όμως, συνοδεύει και μια προσφορά της Interwetten, η οποία υπόσχεται να μειώσει αποτελεσματικά το ρίσκο.

Πρόκειται για μια προσφορά που προσφέρει ασφάλεια ενάντια στο 0-0. Αν το Ολυμπιακός-Τότεναμ λήξει με λευκή ισοπαλία, τότε όσοι συμμετείχαν στην προσφορά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, όμως, θα πρέπει να βιαστούν, γιατί η συμμετοχή στην προσφορά πρέπει να δηλωθεί σήμερα, μία ημέρα πριν την ημερομηνία του αγώνα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Interwetten

Η προσφορά της Interwetten αφορά αποκλειστικά σε επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. Αναλυτικότερα, όσοι δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή θα έχουν διορία έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά). Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα, να έχουν οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση.

Με άλλα λόγια, η νέα προσφορά της Interwetten δεν θέτει ιδιαίτερους περιορισμούς στους παίχτες, αφού εξαιρεί μόνο τα παρολί και τα live στοιχήματα. Ωστόσο, για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, θα πρέπει ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τότεναμ να λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, όλα τα στοιχήματα που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

Η αποζημίωση που θα δικαιούνται τα χαμένα στοιχήματα θα ισούται με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Το πριμ αυτό, τέλος, θα υπόκειται στους όρους τζιραρίσματος της εταιρίας στοιχήματος Interwetten.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία