Ανταμείβει τα live στοιχήματα στο Champions League η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Το Σάββατο 1 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ και η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet έχει φροντίσει να ανακοινώσει αποδόσεις για τον αγώνα, ειδικά στοιχήματα για κάθε πτυχή, αλλά και μια σειρά από προσφορές** που υπόσχονται να αποζημιώσουν όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Μια τέτοια προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει και όσους τοποθετήσουν συγκεκριμένα live στοιχήματα, κατά τη διάρκεια του τελικού.

Η νέα προσφορά** της Novibet θα ανταμείψει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο (αξίας ανάλογης αυτής των στοιχημάτων), ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή χάσουν.

 

Τα live στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** θα πρέπει να περιμένουν να ξεκινήσει ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα αξίας 10 ευρώ και άνω, σε οποιαδήποτε από τις αγορές του τελικού, σε σημείο με απόδοση τουλάχιστον 1.50 ευρώ.

Μόλις τοποθετήσουν το στοίχημά τους, θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή της προσφοράς**. Το πώς θα διευθετηθεί το στοίχημα και αν θα κερδίσει ή θα χάσει δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει να τοποθετηθεί και να καλύψει τις παραπάνω προϋποθέσεις.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στον τελικό του Champions League θα εξασφαλίσουν αυτόματα μια ανταμοιβή, η οποία θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν νέα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο μπορεί να είναι μικρής, μεσαίας ή μεγάλης αξίας, ανάλογα με την αξία των live στοιχημάτων.

Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να θυμίσουμε πως μέσω της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν στον τελικό του Champions League και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία