Λιντς-Φούλαμ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Μπορεί σήμερα το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος να συγκεντρώνεται κυρίως στους προκριματικούς αγώνες του Champions League, αλλά υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιρικοί αγώνες που υπόσχονται να τραβήξουν τα βλέμματά τους – όχι μόνο μέσω του θεάματος και των στοιχηματικών ευκαιριών που υπόσχονται, αλλά και μέσω κάποιων προσφορών** που κάνουν οι στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες υπόσχονται να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων που τους αφορούν.

 

Ένας τέτοιος αγώνας διεξάγεται απόψε στις 21:45 και αποτελεί το αντικείμενο της σημερινής προσφοράς** της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet. Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λιντς και Φούλαμ, στο πλαίσιο του αγγλικού Championship, o οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως. Η καθιερωμένη προμήθεια απουσιάζει και οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, έως την έναρξη του αγώνα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της Λιντς με τη Φούλαμ, λοιπόν, έχουν ως εξής στη Novibet: 2.77 για νίκη της Λιντς, 3.44 για ισοπαλία και 2.84 για νίκη της Φούλαμ. Πρόκειται για αποδόσεις που κατορθώνουν να ξεχωρίσουν απέναντι σε αυτές που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Σε αντίθεση με τη Novibet, άλλωστε, οι περισσότερες ιστοσελίδες του στοιχήματος διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον σημερινό αγώνα του Championship.

 

Πέρα από την αύξηση των αποδόσεων (και των κερδών που υπόσχεται στους παίχτες), μάλιστα, η συγκεκριμένη προσφορά** ξεχωρίζει, χάρη στο γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Λιντς-Φούλαμ, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Δεν είναι αναγκασμένοι ούτε να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό, αλλά ούτε και να τζιράρουν την αξία των επιπλέον κερδών που θα εξασφαλίσουν, προκειμένου να τα μεταφέρουν από τον λογαριασμό τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία