Αννόβερο-Στουτγκάρδη με στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην Goalbet

Η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου της ημέρας. Ο εν λόγω αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της γερμανικής Bundesliga και φέρνει αντιμέτωπες το Αννόβερο και τη Στουτγκάρδη και όσοι επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα μπορέσουν να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι δυνατή, χάρη στο γεγονός ότι η στοιχηματική εταιρεία Goalbet απαρνείται την καθιερωμένη της προμήθεια, γνωστή ως γκανιότα. Η γκανιότα επιβάλλεται σε κάθε σημείο και μειώνει κάθε απόδοση, προκειμένου να εισπράξoυν κέρδη οι εταιρίες στοιχημάτων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Από τη στιγμή, όμως, που βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και τα κέρδη που υπόσχονται τα στοιχήματα στο 1Χ2 του Αννόβερο-Στουτγκάρδη είναι αυξημένα.

Βέβαια, την προσφορά θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μόνον όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να σπεύσουν πριν τις 21:30 που ξεκινά ο αγώνας και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Αννόβερο-Στουτγκάρδη. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Από τη στιγμή που ανακοίνωσε τη σημερινή της προσφορά, η Goalbet αύξησε τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αννόβερο και Στουτγκάρδη. Πλέον, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν ως εξής: 2.50 για νίκη του Αννόβερο, 3.44 για ισοπαλία και 3.14 για νίκη της Στουτγκάρδης.

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε επίπεδα πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Επιπλέον, τα κέρδη που υπόσχονται θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία