Μπόχουμ – Σεντ Πάουλι με 0% γκανιότα στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet επιστρέφει σιγά-σιγά στις… χειμωνιάτικες συνήθειες της και έχει επαναφέρει την προσφορά της 0% γκανιότας σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Η προσφορά βρίσκεται σε σχεδόν καθημερινή βάση στο πρόγραμμα παροχών της ιστοσελίδας και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες.

Ο αγώνας που συμμετέχει στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Goalbet είναι αυτός της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Μπόχουμ και Σεντ Πάουλι. Και, χάρη στην προσφορά, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις.

 

Η προσφορά της 0% γκανιότας

Χάρη στην προσφορά τη Goalbet, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μπόχουμ και Σεντ Πάουλι δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Υπεύθυνη για τη μείωση, άλλωστε, είναι η προμήθεια γνωστή ως γκανιότα, η οποία όμως βρίσκεται στο 0% στον συγκεκριμένο αγώνα. Η προσφορά, βέβαια, ισχύει αποκλειστικά για τις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2, αλλά και μόνο για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Αφού, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δε μειώθηκαν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Συγκεκριμένα, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής: 2.58 για νίκη της Μπόχουμ, 3.43 για ισοπαλία και 3.04 για νίκη της Σεντ Πάουλι. Οι αποδόσεις ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, καθώς δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Όροι συμμετοχής

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet, τέλος, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπόχουμ και Σεντ Πάουλι. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν τις 21:30 που ξεκινά ο αγώνας, καθώς και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία