Αυξημένες αποδόσεις στο μπάσκετ από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Με τη σειρά των τελικών στο NBA, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, να έχει ολοκληρωθεί, οι περισσότεροι λάτρεις του μπάσκετ στρέφουν τώρα το βλέμμα τους στην Ισπανία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τρίτος τελικός της σειράς διεξάγεται απόψε στις 21:30 και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, ακόμη κι αν δε θέλουν να ρισκάρουν στο νικητή της αναμέτρησης.

Όσοι αποφασίσουν να το κάνουν, όμως, θα ανταμειφθούν με τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική σελίδα Novibet. Ο σημερινός τελικός ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή να έχουν αυξηθεί ελαφρώς και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη στην αγορά του νικητή

Η συγκεκριμένη προσφορά** πραγματοποιείται, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που ευθύνεται υπό κανονικές συνθήκες για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Χωρίς τη γκανιότα*, όμως, οι αποδόσεις επιστρέφουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Βέβαια, η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει αποκλειστικά στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα μπάσκετ, όπου οι αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρείας Novibet έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.22 για νίκη της Βαλένθια και 1.80 για νίκη της Ρεάλ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού – άλλωστε, οι υπόλοιπες εταιρείες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Οι παίχτες που επιθυμούν να προβλέψουν το νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του νικητή – τη μόνη με αυξημένες αποδόσεις. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα χρήματα που θα μεταφερθούν σε αυτή την περίπτωση στον λογαριασμό τους, τέλος, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet είχε προσφέρει με 0% γκανιότα* και τον ημιτελικό αγώνα της Βαλένθια με την Μπασκόνια .

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία