Τότεναμ – Άστον Βίλα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan προσφέρει και σήμερα στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους, ανακοινώνοντας μιας προσφορά για όσους στοιχηματίσουν στην αγγλική Premier League και συγκεκριμένα στον αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Άστον Βίλα. Η προσφορά αυτή αφορά στη 0% γκανιότα που θα εισπράξει ο Stoiximan από συγκεκριμένα στοιχήματα και επιτρέπει την αύξηση των πιθανών κερδών.

 

Τα πιθανά κέρδη θα αυξηθούν με τον εξής τρόπο για όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά: η γκανιότα, η οποία αποτελεί την προμήθεια του Stoiximan και ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων (προκειμένου ο bookmaker να εξασφαλίσει κέρδος από κάθε στοίχημα που τοποθετείται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του) βρίσκεται στο 0%, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί. Έτσι, όποιος παίχτης τις εκμεταλλευτεί και στοιχηματίσει στα αντίστοιχα σημεία εγκαίρως θα είναι σε θέση να διεκδικήσει και περισσότερα κέρδη.

 

Για να μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος παίχτης την προσφορά αυτή, βέβαια, θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του στην αγορά του 1Χ2, στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Άστον Βίλα. Επιπλέον, το στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να περιλαμβάνει μια σωστή πρόβλεψη. Αυτές, μάλιστα, είναι και οι μόνες προϋποθέσεις για όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan στον αποψινό αγώνα. Άλλα ανταλλάγματα που συνήθως ζητούν οι προσφορές από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, όπως τα ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού κτλ., απουσιάζουν.

 

Οι αποδόσεις του Stoiximan, λοιπόν, έχουν ως εξής στον αποψινό αγώνα της Premier League: 1.42 για νίκη της Τότεναμ, 5.06 για ισοπαλία και 9.76 για νίκη της Άστον Βίλα. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά, και που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία