Δύο προσφορές με 0% γκανιότα για το Μάλμε-Ολυμπιακός

Οι αγώνες του Champions League - και ειδικά αυτοί που περιλαμβάνουν ελληνικές ομάδες - αποτελούν πάντοτε μια καλή αφορμή για τις εταιρίες στοιχημάτων να προχωρήσουν σε κάποια προσφορά. Και χάρη σε αυτές τις προσφορές, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να μειώσουν το ρίσκο ή να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, βέβαια, θα πρέπει να καλύψουν κάποιες λιγότερο ή περισσότερο αυστηρές προϋποθέσεις, να στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και να τζιράρουν έπειτα την αξία των αυξημένων κερδών τους ή των χρημάτων που τους επιστράφηκαν.

 

Ωστόσο, υπάρχει και μια προσφορά που δε ζητά τίποτε περισσότερο από τους παίχτες, παρά να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 - τη δημοφιλέστερη ίσως αγορά του online στοιχήματος. Πρόκειται για τη μηδενική γκανιότα, η οποία προσφέρεται σε δύο ιστοσελίδες, στην περίπτωση του αποψινού αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μάλμε και Ολυμπιακό.

 

Τα μέλη, λοιπόν, των στοιχηματικών εταιριών  Stoiximan και  Championsbet θα δουν ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις στο συγκεκριμένο αγώνα, καθώς οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να διατηρήσουν 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Έτσι, όσοι προβλέψουν σωστά το αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη, χάρη στις ανεβασμένες αποδόσεις.

 

Η γκανιότα, άλλωστε, αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα περιορισμού του ύψους των αποδόσεων. Πρόκειται ουσιαστικά για το κέρδος (ή προμήθεια, αν προτιμάτε) των bookmakers, το οποίο εξασφαλίζουν από το σύνολο των στοιχημάτων, διατηρώντας ένα μικρό ποσοστό και μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Τα μέλη του Stoiximan και της Championsbet, όμως, θα δουν υψηλότερες αποδόσεις, καθώς οι δύο ιστοσελίδες δε θα διατηρήσουν προμήθεια από την αγορά του 1Χ2 στο Μάλμε-Ολυμπιακός. Και τα αυξημένα κέρδη που προκύπτουν δεν υπόκεινται σε όρους και προϋποθέσεις, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να τζιράρουν πρώτα την αξία τους σε άλλα στοιχήματα των ιστοσελίδων.

 

Πολλοί παίχτες, λοιπόν, υποστηρίζουν δικαίως πως η προσφορά της μηδενικής γκανιότας είναι η πιο συμφέρουσα στο online στοίχημα και τα μέλη των Stoiximan και Championsbet που θα στοιχηματίσουν στο Μάλμε-Ολυμπιακός θα το διαπιστώσουν από πρώτο χέρι απόψε - αρκεί να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία