Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Ανάμεσα στις πολλές επιλογές στοιχηματισμού (ειδικά στο ποδόσφαιρο) που προσφέρει η στοιχηματική εταιρεία Goalbet ξεχωρίζει μία, όχι μόνο χάρη στο αγωνιστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο αγώνας, αλλά και χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα στον αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα λάβουν.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε η Goalbet αφορά στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος ξεκινά στις 22:30.

 

Αύξηση αποδόσεων στην αγορά οτυ 1Χ2

Η προσφορά της 0% γκανιότας ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Για να είμαστε πιο ακριβείς, όμως, ουσιαστικά η προσφορά δε μειώνει τις αποδόσεις, όπως γίνεται συνήθως. Άλλωστε, η γκανιότα είναι εκείνη η προμήθεια που μειώνει ανεξαιρέτως κάθε απόδοση, προκειμένου να αποκομίσει κέρδος ο bookmaker. Και, χωρίς αυτή, οι αποδόσεις του σημερινού αγώνα έχουν επιστρέψει σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 που ανακοίνωσε η Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας, για τον σημερινό αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος έχουν ως εξής: 1.76 για νίκη της Πόρτο, 3.97 για ισοπαλία και 5.30 για νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πρόκειται, μάλιστα, για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι δεν έχουν μειωθεί, εξαιτίας της γκανιότας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η σημερινή προσφορά της Goalbet είναι διαθέσιμη για κάθε παίχτη, αρκεί να τοποθετήσει εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Εφόσον, λοιπόν, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αποδόσεις της προσφοράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία