Νις-Λυών με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά που μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου. Η σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της Goalbet στο 1Χ2 του αγώνα του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Νις και Λυών και μπορεί να τα ανταμείψει με αυξημένα κέρδη, αρκεί να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

Η σημερινή προσφορά βασίζεται στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που μειώνει κάθε απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίσουν την προμήθειά τους οι στοιχηματικές εταιρίες. Η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει η προσφορά θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Νις-Λυών και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, εκεί που βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις. Επιπλέον, τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ από την άλλη δεν έχει σημασία η αξία τους ή το αν θα είναι παρολί ή μονά.

Σημασία έχει, όμως, η σωστή πρόβλεψη. Άλλωστε, μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Νις-Λυών

Η προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet έχει επηρεάσει τρεις από τις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στο Νις-Λυών. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.16 για νίκη της Νις, 3.80 για ισοπαλία και 2.37 για νίκη της Λυών. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία