Μπάγερν-Άρσεναλ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Championsbet ανακοινώνει καθημερινά την προσφορά της 0% γκανιότας για τα μέλη της, με αποτέλεσμα να προσφέρει την ευκαιρία διεκδίκησης αυξημένων κερδών σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Συνήθως, στην προσφορά της ημέρας συμμετέχει ο σημαντικότερος αγώνας του προγράμματος και σήμερα αυτός δε θα μπορούσε να είναι άλλος από την αναμέτρηση της Μπάγερν με την ΄Αρσεναλ, στο πλαίσιο του Champions League. Οι λάτρεις του θεσμού, λοιπόν, θα μπορούν σήμερα να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στο Μπάγερν-Άρσεναλ, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί (όπως συμβαίνει πάντα), κάποιες αποδόσεις. Πρόκειται για αυτές της αγοράς του 1Χ2, οι οποίες παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα του Champions League: 1.49 για νίκη της Μπάγερν, 4.93 για ισοπαλία και 7.86 για νίκη της Άρσεναλ. Οι εν λόγω αποδόσεις αυξήθηκαν, χάρη στην προσφορά και πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Κυμαίνονται, μάλιστα, πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού έχουν μειώσει τις δικές τους αντίστοιχες αποδόσεις, λόγω της γκανιότας.

 

Για να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Championsbet, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του Μπάγερν-Άρσεναλ και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά, μάλιστα, και τα επιπλέον κέρδη τους θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτή η λεπτομέρεια είναι σημαντική και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της προσφοράς της 0% γκανιότας, καθώς δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους και τα επιπλέον κέρδη θα είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμα προς ανάληψη.

Ύστερα από το χτεσινό ντέρμπι μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα για το Champions League, σειρά έχει σήμερα η Μπάγερν με την ΄Αρσεναλ για να προσφερθούν με την 0% γκανιότα από την ιστοσελίδα Championsbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία