Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες της Euroleague επιστρέφουν και το σημερινό πρόγραμμα φέρνει μεταξύ άλλων αντιμέτωπες τη Φενέρμπαχτσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε έναν αγώνα που αναμένεται να προσφέρει απλόχερα στοιχηματικές ευκαιρίες στους λάτρεις του μπάσκετ. Εξίσου γενναιόδωρη είναι σήμερα και η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan, ο οποίος προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να ανησυχούν για ταυτόχρονη αύξηση του ρίσκου.

 

Η ιστοσελίδα, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί κάποιες αποδόσεις – ή, ακριβέστερα, να μη μειωθούν κάποιες αποδόσεις, όπως συμβαίνει κατά κανόνα, εξαιτίας της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί ο Stoiximan, μειώνοντας ελαφρώς κάθε απόδοση. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, η απουσία της γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα ο Stoiximan να ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή στον σημερινό αγώνα της Euroleague: 1.86 για νίκη της Φενέρμπαχτσε και 2.15 για νίκη της Ρεάλ. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά, και κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου. Οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά, τέλος, τα μέλη του Stoiximan θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 19:45, και να επιλέξουν την αγορά του νικητή. Εφόσον προβλέψουν σωστά, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα είναι αυξημένα και θα έχουν, μάλιστα, τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου bonus. Αυτό σημαίνει ότι δε θα τους ζητηθεί να τζιράρουν την αξία τους, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία