Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% γκανιότα στην Championsbet

H σημερινή ημέρα είναι, φυσικά, αφιερωμένη στο Champions League, το οποίο επιστρέφει με επιλογές που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος. Μια από αυτές τις επιλογές, ο αγώνας ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης, ξεχωρίζει για αρκετούς λόγους και ένας από αυτούς είναι η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet.

 

Η Championsbet προσφέρει, άλλωστε, τον σημερινό αγώνα με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Χάρη στην προσφορά, άλλωστε, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις κάποιων σημείων. Χωρίς τη γκανιότα, την προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, δεν υπάρχει λόγος μείωσης και κάποια σημεία υπόσχονται πλέον αυξημένα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα του Champions League. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν ως εξής: 3.28 για νίκη της Λεβερκούζεν, 3.24 για ισοπαλία και 2.58 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Χάρη στην προσφορά, οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Championsbet, αλλά χωρίς να συνοδεύονται και από περισσότερο ρίσκο.

 

Με λίγα λόγια, λοιπόν, τα μέλη της Championsbet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Αλλά για να τα καταφέρουν, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και, εφόσον τα καταφέρουν, θα εισπράξουν τα περισσότερα κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι bonus, όπως συμβαίνει σε προσφορές άλλου είδους.

Στον ίδιο αγώνα η εταιρία στοιχημάτων Championsbet είχα ανακοινώσει επιστροφή των χρημάτων στα μέλη της εφόσον ο Γκριεζμάν πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα.

Τέλος και οι Έλληνες που παίζουν στοίχημα μπορούν να επωφεληθούν την προσφορά της Championsbet μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία