Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Championsbet έχει γεμίσει σήμερα την ιστοσελίδα στοιχημάτων της με επιλογές στοιχηματισμού στους αγώνες του Europa League, το οποίο επέστρεψε, μετά από απουσία μερικών εβδομάδων. Όπως είναι φυσικό, ανάμεσα στις δεκάδες επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες, ξεχωρίζουν αυτές που αφορούν στις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Ωστόσο, ένας από αυτούς τους αγώνες αναμένεται να βρεθεί ακόμη υψηλότερα στις προτιμήσεις των παιχτών, χάρη στην προσφορά που τον συνοδεύει.

 

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιουνγκ Μπόις, ο οποίος διατίθεται με 0% γκανιότα στην Championsbet. Η συγκεκριμένη προσφορά ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2, καθώς εξαλείφει τη γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί σε κάθε στοίχημα ο bookmaker. Αφού, λοιπόν, η προμήθεια απουσιάζει, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League: 1.56 για νίκη του Ολυμπιακού, 4.55 για ισοπαλία και 6.90 για νίκη της Γιουνγκ Μπόις. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – ειδικά από αυτές που μειώθηκαν, λόγω της γκανιότας.

 

Ο αγώνας, τέλος, ξεκινά στις 22:05 και οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 πριν τη σέντρα, αν θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά. Οι αυξημένες αποδόσεις, άλλωστε, δε θα μεταφερθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Όσοι, μάλιστα, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα δε θα συμπληρώσουν τα κέρδη τους με bonus, αλλά με μετρητά. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία τους.

 

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,κίνο,εικονικά αθλήματα και άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία