Άγιαξ-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

O ΠΑΟΚ ξεκινά σήμερα την πορεία του στο Champions League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Άγιαξ, σε έναν αγώνα που προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Παράλληλα, μάλιστα, τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους στον αγώνα, εφόσον επιλέξουν την αγορά του 1Χ2.

 

Στη συγκεκριμένη αγορά ισχύει, άλλωστε, η σημερινή προσφορά του Stoiximan. Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη, μέσω αυξημένων αποδόσεων. Αναλυτικότερα, χάρη στην απουσία της γκανιότας, ο Stoiximan δε διατηρεί προμήθεια από τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 στο Άγιαξ-ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Συγκεκριμένα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα: 1.68 για νίκη του Άγιαξ, 3.95 για ισοπαλία και 6.50 για νίκη του ΠΑΟΚ. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και είναι άκρως ανταγωνιστικές. Άλλωστε, κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο των αποδόσεων που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού – οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα στη συντριπτική πλειοψηφία τους.

 

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Άγιαξ-ΠΑΟΚ και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (έως τις 21:45). Και, εφόσον οι προβλέψεις τους είναι σωστές, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών – γεγονός που σημαίνει πως ακόμη και τα επιπλέον κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Οι ελληνικές ομάδες έχουν ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους και ο Stoiximan ανακοινώνει συνεχώς προσφορές ούτως ώστε να ικανοποεί τα μέλη του.Έτσι ύστερα από τον Πας Γιάννινα που αντιμετώπισε την Οντ Γκρένλαντ και ανακοινώθηκε με 0% γκανιότα σειρά έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία