Ουνιόν Βερολίνου - Στουτγκάρδη με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η νέα εβδομάδα επιφυλλάσσει αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες και άφθονες ευκαιρίες για κέρδη από τις στοιχηματικές εταιρίες στους παίχτες του στοιχήματος. Επιπλέον, κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες είναι ακόμη πιο συμφέρουσες, χάρη σε προσφορές** που έχουν ανακοινωθεί – όπως η σημερινή της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet.

Η νέα προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Στουτγκάρδη και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ευθύνεται για τη μικρή αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά**, οι παίχτες έχουν μόνο δύο υποχρεώσεις: η πρώτη είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 στο Ουνιόν Βερολίνου - Στουτγκάρδη, πριν την έναρξή του, και η δεύτερη να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν δεν είναι υποχρεωμένοι να καλύψουν καμία επιπλέον προϋπόθεση. Το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι να εισπράξουν τα κέρδη τους, τα οποία θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει ότι τα κέρδη που θα εισπράξουν οι νικητές θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Ουνιόν Βερολίνου - Στουτγκάρδη

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 2.42 για νίκη της Ουνιόν Βερολίνου, 3.60 για ισοπαλία και 3.20 για νίκη της Στουτγκάρδης. Οι αποδόσεις αυτές αυξήθηκαν, χάρη στην απουσία της γκανιότας* (της προμήθειας που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση), και πλέον κυμαίνονται σε επίπεδα πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία