Σερβία-Ιρλανδία με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι προσφορές** αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι του online στοιχήματος. Άλλωστε, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου ανακοινώνουν νέες προσφορές** σε σχεδόν καθημερινή βάση, δίνοντας στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Κάθε προσφορά** υπόσχεται είτε αύξηση κερδών είτε μείωση ρίσκου, αλλά παράλληλα ζητά και κάποια ανταλλάγματα – άλλες φορές απλά και άλλες φορές πιο περίπλοκα. Τα ανταλλάγματα αυτά, βέβαια, κρίνουν με τη σειρά τους και το πόσο συμφέρουσα είναι μια προσφορά**. Και με τη λογική αυτή, μία από τις προσφορές** του online στοιχήματος ξεχωρίζει περισσότερο από όλες, χάρη στα ελάχιστα ανταλλάγματα που ζητά.

 

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία είναι διαθέσιμη και σήμερα στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, στον αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ ανάμεσα σε Σερβία και Ιρλανδία. Η συγκεκριμένη προσφορά**, όχι μόνο υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά ζητά και ελάχιστα ανταλλάγματα.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της Novibet αυξάνει το ύψος των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρεί κάθε bookmaker από τα στοιχήματα. Εφόσον, λοιπόν, απουσιάζει η προμήθεια, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δε μειώθηκαν και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα: 2.08 για νίκη της Σερβίας, 3.12 για ισοπαλία και 4.85 για νίκη της Ιρλανδίας. Καθεμία από τις αποδόσεις έχει αυξηθεί σε βαθμό που να ξεπερνά το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Η μεγαλύτερη αξία της προσφοράς**, όμως, εντοπίζεται στο γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές**, δε ζητά κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των κερδών. Το μόνο που ζητά είναι η τοποθέτηση του στοιχήματος στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του Σερβία-Ιρλανδία, και η σωστή πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία