Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νυρεμβέργη με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Championsbet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στη Bundesliga, στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που συνοδεύεται από έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον – αυτός ανάμεσα σε Άιτραχτ Φρανκφούρτης και Νυρεμβέργη. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχημάτων, μάλιστα, έρχονται να ενισχύσουν αυτό το ενδιαφέρον, χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν. Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία αυξάνει επιλεγμένες αποδόσεις και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα τις επιλέξουν.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί χάρη στην εξάλειψη της γκανιότας – της προμήθειας που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Championsbet. Υπό κανονικές συνθήκες, οι υπεύθυνοι μειώνουν ελαφρώς τις αποδόσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια προμήθεια και ένα κέρδος για την ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας τη γκανιότα. Από τη στιγμή, όμως, που η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, η προμήθεια απουσιάζει και οι αποδόσεις επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά της Championsbet, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα της Bundesliga και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αποδόσεις: 2.03 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 3.55 για ισοπαλία και 4.37 για νίκη της Νυρεμβέργης. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη, σε σχέση όχι μόνο με αυτές που θα ίσχυαν, αν η Championsbet διατηρούσε κανονικά γκανιότα, αλλά και σε σχέση με αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά, μάλιστα, είναι εξαιρετικά απλή και η απλότητά της αποτελεί ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματά της. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα (η γκανιότα διατηρείται κανονικά στο live στοίχημα). Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία