Άστον Βίλα – Μίντλεσμπρο με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Οι αγώνες του αγγλικού Championship συνεχίζονται και σήμερα και η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι εκείνη της Άστον Βίλα με την Μίντλεσμπρο, που διεξάγεται στις 21:45. Ο συγκεκριμένος αγώνας βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σημερινό πρόγραμμα της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet αφού, μεταξύ άλλων, υπόσχεται και αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, η Goalbet διατηρεί σήμερα 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα του Championship. Χάρη σε αυτή την προσφορά, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο, σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Μηδενική γκανιότα για αυξημένα κέρδη

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί με απλό τρόπο και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια απλή αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, χάρη στο γεγονός ότι η Goalbet διατηρεί μηδενική προμήθεια (γκανιότα) από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Έτσι, το ρίσκο παραμένει το ίδιο, αφού οι πιθανότητες επαλήθευσης κάθε σημείου δεν έχουν αλλάξει, αλλά τα κέρδη που μπορεί να φέρει μια σωστή πρόβλεψη αυξάνονται.

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρία Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Championship: 2.36 για νίκη της Άστον Βίλα, 3.31 για ισοπαλία και 3.61 για νίκη της Μίντλεσμπρο.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις περισσότερες από αυτές που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Άλλωστε, οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

H Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος όπου επέλεξαν τον αγώνα Άστον Βίλα-Μίντλεσμπρο για να τον προσφέρουν με 0% γκανιότα στα μέλη της, την ίδια προσφορά ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία