Δύο αγώνες του Europa League με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η πλούσια αγωνιστική δράση συνεχίζεται και σήμερα στο ποδόσφαιρο, χάρη στην επιστροφή των αγώνων του Europa League. Οι επαναληπτικοί αγώνες του σημερινού προγράμματος της διοργάνωσης παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον και προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Δύο από αυτούς, μάλιστα, μπορούν να ξεχωρίσουν για αρκετούς λόγους. Ωστόσο, τα μέλη του Stoiximan θα τους ξεχωρίζουν για έναν: προσφέρονται με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Οσμάνλισπορ και Ολυμπιακό και αυτόν ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Μπιλμπάο. Οι δύο αγώνες συνοδεύονται από 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά.

 

Η πρώτη προϋπόθεση για τους παίχτες, βέβαια, είναι να στοιχηματίσουν σε έναν (ή και στους δύο) από τους αγώνες και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Εκεί βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις και στους δύο Αναλυτικότερα, στον πρώτο, η απόδοση της νίκης της Οσμάνλισπορ είναι στο 2.67, της ισοπαλίας στο 3.15 και της νίκης του Ολυμπιακού στο 3.20. Αντίστοιχα, στον δεύτερο, η απόδοση της νίκης του ΑΠΟΕΛ είναι στο 3.95, της ισοπαλίας στο 3.55 και της νίκης της Μπιλμπάο στο 2.13.

 

Η δεύτερη προϋπόθεση για τους παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Το Οσμάνλισπορ-Ολυμπιακός ξεκινά στις 18:00 και το ΑΠΟΕΛ-Μπιλμπάο στις 20:00.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και, εφόσον η πρόβλεψή τους επαληθευθεί, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα της απόδοσης που έχουν επιλέξει, με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι δε θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Τέλος και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μπορούν να επωφεληθούν την προσφορά του Stoiximan για το Europa League καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία