Φιορεντίνα-Νάπολι με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι αγώνες της ιταλικής Serie A συνεχίζονται και σήμερα, επιτρέποντας στους λάτρεις του ποδοσφαίρου να μπουν στη διαδικσία να επιλέξουν ανάμεσα στους προσφερόμενους αγώνες και να στοιχηματίσουν σε αυτόν που θεωρούν πως μπορεί να τους αποφέρει τα περισσότερα κέρδη. Βέβαια, όπως είναι φυσικό, κάποιοι αγώνες ξεχωρίζουν πιο εύκολα από άλλους, κυρίως χάρη και στις προσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

 

Μια τέτοια περίπτωση θα συναντήσουν τα μέλη της Championsbet. Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε σήμερα πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Νάπολι, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί ελαφρώς – ή, για να είμαστε πιο ακριβείς να μην έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως.

 

Η γκανιότα είναι η προμήθεια εκείνη που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο bookmaker. Από τη στιγμή, όμως, που βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η σημερινή προσφορά της Championsbet ισχύει αποκλειστικά στο Φιορεντίνα-Νάπολι και στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, σε αυτή συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Τα live στοιχήματα δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά.

 

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά της Championsbet θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Serie A: 3.86 για νίκη της Φιορεντίνα, 3.72 για ισοπαλία και 2.09 για νίκη της Νάπολι. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν παραμείνει σε υψηλότερα επίπεδα και καταφέρνουν να κινηθούν πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

 

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Έπειτα από το χτεσινό ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ-Λάτσιο σειρά σήμερα έχει η Φιορεντίνα με τη Νάπολι για να προσφερθούν από την Championsbet με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία