Γκέφλε-Καλμάρ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Oι λάτρεις του ποδοσφαίρου που διατηρούν λογαριασμό στη εταιρία στοιχήματος Novibet έχουν αυτές τις ημέρες τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε αγώνες πρωταθλημάτων της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, αλλά και να εκμεταλλεύονται την καθιερωμένη πλέον προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η ιστοσελίδα, άλλωστε, διατηρεί καθημερινά 0% γκανιότα* από έναν επιλεγμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις του στην αγορά του 1Χ2 να είναι αυξημένες.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** ουσιαστικά εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί η Novibet από επιλεγμένα στοιχήματα (σε αυτή την περίπτωση στην αγορά του 1Χ2), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μη μειώνονται και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες που στοιχηματίζουν καθημερινά στους επιλεγμένους αγώνες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, λοιπόν, αφορά στον αγώνα της σουηδικής Allsvenskan ανάμεσα σε Γκέφλε και Καλμάρ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20:00. Η ώρα έναρξής του είναι σημαντική, καθώς η προσφορά** της 0% γκανιότας* δε θα ισχύει στο live στοίχημα. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, θα δουν αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Και οι αποδόσεις αυτές μπορούν να φέρουν αντίστοιχα αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον σημερινό αγώνα της Allsvenskan: 3.82 για νίκη της Γκέφλε, 3.73 για ισοπαλία και 2.10 για νίκη της Καλμάρ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες για τον αποψινό αγώνα. Άλλωστε, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Η προσφορά** της Novibet, τέλος, απαιτεί ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες – το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει. Επιπλέον προϋποθέσεις, όπως κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των κερδών που θα προκύψουν, απουσιάζουν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία