Ανταμοιβές στα live στοιχήματα του μπάσκετ μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και στρέφει σήμερα το βλέμμα της στα παρκέ του μπάσκετ ανά την Ευρώπη και καλύπτει μέχρι τελευταίας πρόβλεψης και λεπτομέρειες τους αγώνες του Eurocup και του Champions League. Παράλληλα, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και μια νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τα κατάλληλα στοιχήματα με μια ανταμοιβή.

Τη σημερινή προσφορά** της Novibet μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίζουν στο μπάσκετ και είναι διατεθειμένοι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα. Όσοι καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς** θα είναι σε θέση να κερδίσουν μια ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Τα στοιχήματα που θα διεκδικήσουν την ανταμοιβή

Όσοι παίχτες θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να επιλέξουν τέσσερις σημερινούς αγώνες μπάσκετ και να τοποθετήσουν αντίστοιχα μονά στοιχήματα στο live. Τα τέσσερα μονά live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει επίσης να έχουν αξία τουλάχιστον 5 ευρώ το καθένα και να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις απέναντι στην προσφορά**. Άλλωστε, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Οι ανταμοιβές της σημερινής προσφοράς**

Η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όλα τα μέλη της που θα συμμετάσχουν στην προσφορά** της και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στο μπάσκετ. Η ανταμοιβή τους θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και η αξία της θα εξαρτάται από τη συνολική αξία των στοιχημάτων που τοποθέτησαν. Αναλυτικότερα, στοιχήματα συνολικής αξίας 20-49,99 ευρώ θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα μικρής αξίας, στοιχήματα συνολικής αξίας 50-99,99 ευρώ με ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και στοιχήματα αξίας 100 ευρώ και άνω με ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία