ΠΑΟΚ-Άρης με 400+ στοιχήματα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Το Σαββατοκύριακο, επανέρχονται οι αγώνες της ελληνικής Superleague και η Κυριακή έχει στο πρόγραμμά της το κορυφαίο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Ο αγώνας αναμένεται να προσελκύσει στοιχηματικό ενδιαφέρον και οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet θα έχουν στη διάθεσή τους εκατοντάδες επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Άλλωστε, η Goalbet προσφέρει στα μέλη της περισσότερες από 400 επιλογές στοιχηματισμού στο ΠΑΟΚ-Άρης, καλύπτοντας με τα στοιχήματά της κάθε πτυχή της αναμέτρησης, σε δεκάδες διαφορετικές αγορές.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet για το ΠΑΟΚ-Άρης

Τα μέλη της Goalbet που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη θα βρουν άφθονες επιλογές στοιχηματισμού σε διαφορετικές αγορές. Για παράδειγμα, μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε αγορές όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, οι σκόρερ του αγώνα και το ημίχρονο/τελικό. Επιπλέον, έχουν στη διάθεσή τους εναλλακτικές αγορές, όπως η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα, το ακριβές σκορ και άλλα, όλα τους με επιλογές που καλύπτουν το σύνολο του αγώνα, αλλά και κάθε ημίχρονο ξεχωριστά.

Οι επιλογές τους στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, όμως, δε σταματούν εδώ. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποιο ημίχρονο θα πετύχει κάθε ομάδα τα περισσότερα γκολ, στο αν θα δεχτούν γκολ οι δύο ομάδες ή όχι, στον αριθμό των κόρνερ και στο αν κάποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσει, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Τέλος, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, προσφέρει και μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα, που αφορούν στο τελικό αποτέλεσμα και στα γκολ, καθώς και μια σειρά επιλογών στο ασιατικό χάντικαπ.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα στην Goalbet έως την έναρξη του ΠΑΟΚ-Άρης, την Κυριακή στις 19:30. Μόλις, όμως, ξεκινήσει ο αγώνας, οι υπεύθυνοι θα ανακοινώσουν μια σειρά από νέα live στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία