Ειδικά στοιχήματα για το El Clasico από τη Novibet

Αυτό το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο θρυλικό El Clasico που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες στοιχήματα από τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Ανεξάρτητα από την κατάσταση που μπορεί να βρίσκονται οι δύο ομάδες, άλλωστε, ο συγκεκριμένος αγώνας έχει πάντα το χαρακτήρα ντέρμπι και προσφέρεται για τη διεκδίκηση μικρότερων ή μεγαλύτερων κερδών.

 

Ειδικά οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στη Novibet, μάλιστα, έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Η ιστοσελίδα στοιχημάτων, άλλωστε, έχει φροντίσει να καλύψει κάθε πτυχή του αγώνα και να ανακοινώσει αποδόσεις σε αγορές, όπως αυτή του 1Χ2, του over/under, του χάντικαπ, του GG/NG και των σκόρερ, μεταξύ άλλων.

 

Παράλληλα, όμως, η Novibet προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για το El Clasico, τα οποία οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν έως την έναρξη του αγώνα. Στα στοιχήματα αυτά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στοιχηματίσουν σε πιο ασυνήθιστες πτυχές του αγώνα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet καλύπτουν μια σειρά από ενδεχόμενα, όπως τα δοκάρια που θα πετύχουν οι παίχτες των δύο ομάδων, η κατοχή της μπάλας από τις δύο ομάδες, ακόμη και αν θα εισβάλει κάποιος παίχτης στον αγωνιστικό χώρο.

 

Για παράδειγμα, ένα από τα ειδικά στοιχήματα της Novibet αφορά στο αν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα πετύχουν over ή under 1,5 φορές τα αντίπαλα δοκάρια. Επίσης, υπάρχει και ένα στοίχημα για το αν θα σημειωθεί κάποιο γκολ στις καθυστερήσεις. Και τα παραπάνω αποτελούν μόνον την αρχή, καθώς η Novibet έχει ανακοινώσει στοιχήματα για το ποια ομάδα θα έχει μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, πόσα εύστοχα σουτ ή πλάγια θα σημειωθούν και το αν θα εισβάλει κάποιος φίλαθλος στον αγωνιστικό χώρο, μεταξύ άλλων.

 

Τέλος και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Novibet για το ισπανικό ντέρμπι, μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία