Ανταμείβει τα στοιχήματα στις ισοπαλίες του Europa League η Mybet

Αρκετοί από τους αγώνες που πραγματοποιούνται σήμερα στο πλαίσιο του Europa League αναμένεται να λήξουν με θρίαμβο της μίας ομάδας επί της άλλης ή το αντίστροφο. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς δεν αποκλείεται να λήξουν ισόπαλοι, χωρίς νικητή. Αυτούς ακριβώς τους αγώνες μπορούν να εντοπίσουν σήμερα τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet και να στοιχηματίσουν σε αυτούς, προκειμένου να διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

Αναλυτικότερα, η Mybet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες του Europa League και αποφασίσουν να επιλέξουν την ισοπαλία στην αγορά του τελικού αποτελέσματος. Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Αυτό που ζητά η στοιχηματική εταιρεία Mybet από τα μέλη της είναι να εγγραφούν αρχικά στην προσφορά (έως απόψε στις 03:00 τα ξημερώματα) και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τριών σημείων, με όλα να προβλέπουν ισοπαλία σε αντίστοιχους σημερινούς αγώνες του Europa League. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη των αγώνων της διοργάνωσης, να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να συνοδεύεται από απόδοση 3.00 και άνω.

Εφόσον το συγκεκριμένο στοίχημα κερδίσει, δε θα αποφέρει μόνο κέρδη στους παίχτες, αλλά και μια ανταμοιβή, μέσω της προσφοράς.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει μεγαλύτερη αξία από το κερδισμένο στοίχημα (έως και δεκαπλάσια!) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Τέλος, θα είναι διαθέσιμο για τις επόμενες τρεις ημέρες από την πίστωσή του στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία