Ανταμοιβές στο Κύπελλο Ελλάδας από την στοιχηματική εταιρεία Mybet

Κάποιοι από τους αγώνες που αναμένεται να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχήματα σήμερα διεξάγονται στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι εν λόγω αγώνες είναι πάντα δημοφιλείς στους Έλληνες παίχτες, οι οποίοι έχουν σήμερα έναν ακόμη λόγο να τους προτιμήσουν, αν διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρεία Mybet.

Η Mybet, άλλωστε, ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που αφορά ακριβώς αυτούς τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους αγώνες του ελληνικού Κυπέλλου και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο στο Κύπελλο Ελλάδας

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Mybet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας θα δικαιούνται μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να διακινδυνεύσουν να χάσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Το στοίχημα που θα κερδίσουν όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet θα έχει αξία ίση με το 1/3 του ποσού που θα στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες Κυπέλλου (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Αρχικά, οι ενδιαφερόμενοι έχουν διορία έως τις 00:59 μετά μεσάνυχτα, προκειμένου να εγγραφούν στην προσφορά. Έπειτα, έχουν την ίδια διορία, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, αποκλειστικά στους σημερινούς αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί αξίας 30 ευρώ, το οποίο μπορεί να αποτελείται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων. Ωστόσο, θα πρέπει να έχει συνολική απόδοση 3.00 και άνω. Τέλος, τα σημεία του παρολί μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες του Κυπέλλου, οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά και οποιοδήποτε σημείο.

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, λοιπόν, οι παίχτες θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους, ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα έχουν προβλέψει σωστά ή λάθος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία