Ολυμπιακός-Μπρόσε με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan περιέλαβε στο σημερινό πρόγραμμα των προσφορών του και τον αποψινό αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται απόψε στις 21:45 την Μπρόσε, στο πλαίσιο της EuroLeague, και οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε αυτόν έχουν στη διάθεσή τους κάτι περισσότερο από τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους σε ένα πλήθος αγορών – μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας απλά το νικητή του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα στο Ολυμπιακός-Μπρόσε. Οι αποδόσεις αυτές αυξήθηκαν, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι δε διατηρούν τη συνηθισμένη προμήθεια (γνωστή και ως γκανιότα) στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στη συγκεκριμένη αγορά. Με λίγα λόγια, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή δε μειώθηκαν ποτέ (όπως γίνεται συνήθως) και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον αποψινό αγώνα της EuroLeague: 1.21 για νίκη του Ολυμπιακού και 5.65 για νίκη της Μπρόσε. Πρόκειται για αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από το συνηθισμένο και που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός.

 

Το ότι υπόσχεται αυξημένα κέρδη, βέβαια, δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της προσφοράς μηδενικής γκανιότας που ανακοίνωσε ο Stoiximan. Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας στην αγορά του νικητή, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον η πρόβλεψή τους είναι σωστή, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών. Με λίγα λόγια, δε χρειάζεται ούτε να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό ούτε να τζιράρουν την αξία των επιπλέον κερδών που θα εξασφαλίσουν, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

Ο Stoiximan για την χτεσινή ημέρα ανακοίνωσε δύο αγώνες της Euroleague με 0% γκανιότα αυτό ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα.


Ο Stoiximan ο οποίος ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος προσφέρει καθημερινά την αγαπημένη του προσφορά της μηδενικής γκανιότας στα μέλη του όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία