Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet, που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες μπάσκετ της Euroleague και έχει ήδη ξεχωρίσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού ενάντια στη Βιλερμπάν, προκειμένου να ανακοινώσει μια σειρά από κορυφαίες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία. H Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στο Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή να έχουν αυξηθεί.

Χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, υπό την προϋπόθεση ότι θα προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή

Η σημερινή προσφορά** ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της Novibet πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Παναθηναϊκό. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή, πριν το τζάμπολ του αγώνα στις 21:45, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά. Όσοι τα καταφέρουν, έχοντας καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Τα κέρδη των νικητών, μάλιστα, αν και αυξημένα λόγω της προσφοράς**, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet για τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού στη Euroleague έχουν αυξηθεί ελαφρώς, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που υπό κανονικές συνθήκες ευθύνεται για τη μείωση των αποδόσεων. Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.35 για νίκη της Βιλερμπάν και 1.42 για νίκη του Παναθηναϊκού. Οι αποδόσεις θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως την έναρξη του αγώνα και θα υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο, σε όσους καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία