Κορυφαίες αποδόσεις στην Premier League φέρνει η σημερινή προσφορά της Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της και τους υπόσχεται αυξημένα κέρδη, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο σημερινό αγώνα. Ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτός που διεξάγεται απόψε για την Premier League ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο συγκεκριμένος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet, μάλιστα, συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις, ενώ παράλληλα θα ανταμείψει τους νικητές με κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, τα αυξημένα κέρδη που θα προκύψουν από την προσφορά θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της Goalbet έχει επηρεάσει επιλεγμένες αποδόσεις στον αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επομένως οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα αντίστοιχα σημεία. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Η αξία των στοιχημάτων τους, αλλά και το αν θα πρόκειται για μονά ή παρολί στοιχήματα, δεν έχει καμία σημασία.

Όσοι καταφέρουν να προβλέψουν σωστά, τέλος, θα εισπράξουν άμεσα αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί στον σημερινό αγώνα της Premier League βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: η νίκη της Τσέλσι στο 1.94, η ισοπαλία στο 3.77 και η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 4.54. Οι αποδόσεις αυτές, τέλος, ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι πιο πολλές στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, χάρη στην προσφορά και μπορούν να ανταμείψουν με περισσότερα κέρδη τους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία