Εταιρία στοιχήματος Novibet: 0% γκανιότα* στο αγγλικό Championship

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της σημερινής ημέρας περιλαμβάνει μια σειρά από αναμετρήσεις ποδοσφαίρου του αγγλικού Championship, με όλες να συνοδεύονται από μικρότερο ή μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Για τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet, όμως, ένας αγώνας είναι αυτός που ξεχωρίζει στις επιλογές τους: πρόκειται για την αναμέτρηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Κάρντιφ, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα*.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Κάρντιφ προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυξημένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη

Από τη στιγμή που η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet μηδένισε την γκανιότα*, την προμήθεια που ευθύνεται για μικρή μείωση κάθε απόδοσης, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα είναι εξίσου αυξημένα, ανάλογα των νέων αποδόσεων.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Championship: 2.75 για νίκη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, 3.33 για ισοπαλία και 2.96 για νίκη της Κάρντιφ. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των στοιχηματικών εταιριών του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, τέλος, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή και δε θα απαιτούν κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, παρόλο που θα προέρχονται από προσφορά**.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μπορούν να επωφεληθούν τις προσφορές** της. Επιπλέον δεν είναι πρωτοφανές το γεγονός που ανακοίνωσε την 0% γκανιότα* στα μέλη της για το Championship άλλο ένα παράδειγμα είναι και ο αγώνας Μίντλεσμπρο-Γουλβς.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία