Γκάνα-Μπενίν με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet μοιράζει σήμερα μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε έναν ή περισσότερους από τους αγώνες ποδοσφαίρου που καλύπτει στοιχηματικά. Σε μία περίπτωση, όμως, τα κέρδη που θα μοιράσει στους νικητές θα είναι αυξημένα, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Και ο αγώνας που συμμετέχει στη συγκεκριμένη προσφορά είναι εκείνος που διεξάγεται απόψε ανάμεσα σε Γκάνα και Μπενίν, στο πλαίσιο του Copa Africa.

 

Αυξημένες αποδόσεις χάρη στην απουσία γκανιότας

Το αποτέλεσμα της προσφοράς της 0% γκανιότας είναι να έχουν αυξηθεί τρεις επιλεγμένες αποδόσεις – εκείνες που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Γκάνα-Μπενίν. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που συνήθως μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, το κέρδος θα επιστρέψει σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Γκάνα-Μπενίν.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν πρώτα τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Γκάνα-Μπενίν, στο pre-game (τα live στοιχήματα εξαιρούνται από την προσφορά) και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet, βέβαια, βασίζεται 100% στις τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί. Οι παίχτες που θα σπεύσουν τα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα: 1.75 για νίκη της Γκάνα, 3.55 για ισοπαλία και 6.70 για νίκη του Μπενίν.

Οι αποδόσεις αυτές, τέλος, έχουν καταφέρει να κινηθούν σε επίπεδα άνω του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία