Ατλέτικο Μινέιρο – Κοριτίμπα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Αν και βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού, τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, επιλέγοντας αγώνες που διοργανώνονται στα πλαίσια εθνικών πρωταθλημάτων ανά τον κόσμο. Σήμερα, για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν, μεταξύ άλλων, και στον αγώνα της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κοριτίμπα, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της Brasilero Serie A.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας συνοδεύεται από αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στην ιστοσελίδα του Stoiximan, αλλά και από μία προσφορά, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν παράλληλα αυξημένο ρίσκο.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κοριτίμπα. Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες, ενώ παράλληλα τους υπόσχεται κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Η προσφορά της 0% γκανιότας λειτουργεί ως εξής: οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, οι οποίες θα μειώνονταν κανονικά, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, λόγω του ότι ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα (δηλαδή προμήθεια). Υπό κανονικές συνθήκες, η γκανιότα θα μείωσε ελαφρώς τις αποδόσεις, αλλά η απουσία της έχει ως αποτέλεσμα να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα ο Stoiximan έχουν ως εξής: 1.62 για νίκη της Ατλέτικο Μινέιρο, 4.25 για ισοπαλία και 6.60 για νίκη της Κοριτίμπα. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να καταφέρνουν να ξεχωρίζουν απέναντι σε αυτές που ανακοίνωσαν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, θα πρέπει να επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξή του (ξεκινά στις 02:00). Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία