Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην Premier League από την εταιρεία στοιχηματισμού Novibet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου στην αγγλική Premier League συνεχίζονται και σήμερα και τα μέλη της εταιρείας στοιχηματισμου Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε έναν επιλεγμένο αγώνα, τοποθετώντας στοιχήματα ενισχυμένης αξίας. Ο επιλεγμένος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Χάντερσφιλντ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Αυτό δε μπορεί να σημαίνει παρά ένα πράγμα: αυξημένες αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία, που μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη με το ίδιο ακριβώς ρίσκο.

 

0% γκανιότα* στο Γουέστ Χαμ – Χάντερσφιλντ

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet λειτουργεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Η γκανιότα* δεν είναι τίποτε άλλο από την προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker σε κάθε σημείο, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Από τη στιγμή που απουσιάζει, όμως, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στον επιλεγμένο αγώνα (στην αναμέτρηση της Premier League ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Χάντερσφιλντ), στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, η προσφορά** λήγει με την έναρξη του αγώνα, γεγονός που σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 22:00. Τέλος, είναι απαραίτητο τα στοιχήματα να κερδίσουν, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μέσω της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Ζ2 του σημερινού αγώνα της Premier League: 1.95 για νίκη της Γουέστ Χαμ, 3.50 για ισοπαλία και 4.95 για ισοπαλία. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Κυμαίνονται, μαλιστα, σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο της αγοράς.

H Novibet εντάχτηκε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας τα τέλη του 2012 και προσφέρει στα μέλη της εκτός από μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία