Αυξημένα κέρδη στη Bundesliga υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η εβδομάδα ξεκινά με τους τελευταίους αγώνες των αγωνιστικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου. Οι σημερινοί αγώνες, όμως, αν και κλείνουν τις τρέχουσες αγωνιστικές, δεν αποτελούν… απόνερα και παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον εφόσον συνοδεύονται και από προσφορές** που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε Μάιντζ και Φράιμπουργκ, ο οποίος παράλληλα αποτελεί και το αντικείμενο της προσφοράς** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Παράλληλα με τις αποδόσεις, όπως είναι φυσικό, αυξάνονται και τα πιθανά κέρδη. Με αυτόν τον τρόπο, όσο καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Μάιντζ-Φράιμπουργκ

Αναλυτικότερα, η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί μηδενική προμήθεια (γκανιότα*) στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Μάιντζ και Φράιμπουργκ. Χάρη σε αυτή την προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 δε μειώθηκαν όπως συνήθως, αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μέσω της προσφοράς**, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga: 2.30 για νίκη της Μάιντζ, 3.30 για ισοπαλία και 3.75 για νίκη της Φράιμπουργκ. Πρόκειται για αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Χωρίς τη γκανιότα*, άλλωστε, οι τρεις αποδόσεις ήταν ελεύθερες να αυξηθούν και να υπόσχονται πλέον αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία