Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan διατηρεί απόψε 0% γκανιότα σε δύο αγώνες, με αποτέλεσμα τα μέλη του να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έναν μπάσκετ, στους οποίους οι παίχτες του στοιχήματος θα δουν αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένες αγορές.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί απόψε 0% γκανιότα στον αγώνα ποδοσφαίρου της Bundesliga ανάμεσα σε Χέρτα και Σάλκε και στον αγώνα μπάσκετ της Euroleague ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η γκανιότα (η προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα η ιστοσελίδα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις) απουσιάζει, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε επιλεγμένες αγορές και υπόσχονται υψηλότερα κέρδη.

 

Συγκεκριμένα, στον αγώνα του ποδοσφαίρου, ο οποίος ξεκινά στις 21:30, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και έχουν ως εξής: 2.72 για νίκη της Χέρτα, 3.40 για ισοπαλία και 2.93 για νίκη της Σάλκε. Αντίστοιχα, στον αγώνα μπάσκετ, ο οποίος ξεκινά στις 21:00, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στα σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα και έχουν ως εξής: 1.88 για νίκη του Ερυθρού Αστέρα και 2.12 για νίκη του Παναθηναϊκού. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αυξημένες αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη του Stoiximan κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Επιπλέον, η ώρα έναρξης κάθε αγώνα είναι σημαντική, καθώς η προσφορά της μηδενικής γκανιότας ισχύει μόνο για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στις επιλεγμένες αγορές που κλείνουν πριν τη σέντρα και το τζάμπολ αντίστοιχα. Αυτή είναι ουσιαστικά και η πιο σημαντική προϋπόθεση της συγκεκριμένης προσφοράς, αφού ουσιαστικά δε ζητά άλλα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη κάθε αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμά του.

Δυο-δυο δεν πάνε μόνο οι Χιώτες αλλά και οι προσφορές του Stoiximan και πιο συγκεκριμένα οι αγώνες που αννακοινώνει με 0% γκανιότα και χτες αλλά και σήμερα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία