Μονακό-Ρεν με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά, για τα μέλη της εκείνα που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και επιθυμούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Η προσφορά αυτή είναι εκείνη της 0% γκανιότας και ισχύει για έναν από τους αγώνες ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν σήμερα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον: αυτόν ανάμεσα σε Μονακό και Ρεν, που διεξάγεται στο πλαίσιο του γαλλικού Coupe de la Ligue.

Σε αυτόν ακριβώς τον αγώνα, οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Άλλωστε, η απουσία της γκανιότας σημαίνει ότι οι αποδόσεις που θα εκμεταλλευτούν οι παίχτες δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως – αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι απλές προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης προσφοράς είναι ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν. Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Μονακό-Ρεν. Εφόσον τοποθετήσουν τα στοιχήματα αυτά και προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι ενισχυμένες αποδόσεις.

Τόσο απλά, θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Μονακό-Ρεν

Οι μόνες αποδόσεις του σημερινού αγώνα του γαλλικού Κυπέλλου που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Εκεί, θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 2.99 για νίκη της Μονακό, 3.41 για ισοπαλία και 2.67 για νίκη της Ρεν. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, η οποία διατηρεί κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχει μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις στο Μονακό-Ρεν.

H Goalbet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, συνεχίζει και σήμερα να επιλέγει αγώνα Κυπέλλου για να προσφέρει την 0% γκανιότα στα μέλη της. Χτες επέλεξε τον αγώνα Τότεναμ και Τσέλσι για το EFL Cup και σήμερα το Μονακό και Ρεν για γαλλικό Κύπελλο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία