Δύο αγώνες με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet

Η εταιρία στοιχήματος Mybet συνεχίζει να επιλέγει κάθε εβδομάδα κάποια κορυφαία ντέρμπι και να τα προσφέρει με αυξημένες αποδόσεις σε όσους παίχτες επιθυμούν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα και να προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους. Η αύξηση αυτών των αποδόσεων οφείλεται στην προσφορά «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις» και υπόσχεται εξίσου αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στους αγώνες που επιλέγει η Mybet, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν μειωμένη γκανιότα στα στοιχήματα που τοποθετούνται στην αγορά του 1Χ2. Η μειωμένη γκανιότα σημαίνει και υψηλότερες αποδόσεις που, στην περίπτωση των αγώνων αυτής της εβδομάδας μπορεί να αγγίξουν έως και το 104%, σε σχέση με τον μέσο όρο των αποδόσεων που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός.

 

Η Mybet, λοιπόν, επέλεξε δύο αγώνες για αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για δύο αγώνες μιας από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Ευρώπη: την αγγλική Premier League. Αναλυτικότερα, οι αγώνες, στους οποίους οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, είναι αυτοί ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σαουθάμπτον και ανάμεσα σε Λέστερ και Λίβερπουλ. Και οι δύο αγώνες διεξάγονται στις 2 Φεβρουαρίου και οι αποδόσεις τους στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 είναι αυξημένες.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά της Mybet αυτή την εβδομάδα, οι παίχτες έχουν να καλύψουν μόνον τρεις βασικές προϋποθέσεις: να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα, να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα. Επιπλέον προϋποθέσεις που συναντάμε σε άλλου τύπου προσφορές, όπως το ελάχιστο ποσό πονταρίσματος ή το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, απουσιάζουν. Άλλωστε, όσον αφορά στο δεύτερο, τα επιπλέον κέρδη που θα προκύψουν από την προσφορά της Mybet θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και καλύπτει στοιχηματικά όλα τα δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία