Ολλανδία-Ισπανία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan συνεχίζει να… παρακολουθεί με ενδιαφέρον τους φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου που πραγματοποιούνται ανάμεσα στις ισχυρότερες εθνικές ομάδες του κόσμου και δίνει μια ακόμη ευκαιρία στα μέλη του να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην απουσία γκανιότας.

 

Απόψε, σειρά έχει η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολλανδία και Ισπανία, η οποία είναι διαθέσιμη με 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει πως η προμήθεια που κρατά από τα στοιχήματα ο Stoiximan, γνωστή και ως γκανιότα, δεν έχει υπολογιστεί κατά τη διάρκεια ορισμού των αποδόσεων. Οι αποδόσεις αυτές, λοιπόν, είναι ελαφρώς υψηλότερες και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν με επιτυχία.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, βέβαια, αφορά αποκλειστικά στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 3.25 για νίκη της Ολλανδίας, 3.40 για ισοπαλία και 2.50 για νίκη της Ισπανίας. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τη συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Η προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο της πλεονέκτημα. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη προσφορά δε συνοδεύεται από επιπλέον όρους και προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, όσοι επιθυμούν να την εκμεταλλευτούν δεν έχουν να αντιμετωπίσουν, για παράδειγμα, κάποιο κατώτατο όριο στοιχηματισμού. Και όσοι κερδίσουν δεν είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία των κερδών τους, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

 

Με λίγα λόγια η προσφορά του Stoiximan για τον αποψινό φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Ισπανία συνοδεύεται από αυξημένη αξία, αφού μπορεί να αποφέρει επιπλέον κέρδη, χωρίς να ζητά πολλά ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που ζητά είναι μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία