Μάρεϊ-Ράονιτς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι καλύτεροι παίχτες τένις του κόσμου συναντώνται στο ATP World Finals και η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan δεν παραβλέπει να ανακοινώσει σχετικές προσφορές, παρακρατώντας 0% γκανιότα σε επιλεγμένους αγώνες. Ένας από αυτούς είναι και ο αποψινός (στις 10 το βράδυ), ανάμεσα στον Άντι Μάρεϊ και τον Μίλος Ράονιτς, στον οποίο τα μέλη του Stoiximan θα δουν αυξημένες αποδόσεις, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα είναι μηδενική.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις είναι υψηλότερες στην αγορά του νικητή του αγώνα, όπου η νίκη του Μάρεϊ συνοδεύεται από 1.60 και η νίκη του Ράονιτς από 2.64. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι οποίες βρίσκονται ψηλότερα από τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών του ανταγωνισμού, οι παίχτες είναι σε θέση να διεκδικήσουν και αυξημένα κέρδη.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, η μηδενική γκανιότα είναι η αγαπημένη του προσφορά και την προσφέρει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε πολλά άλλα αθλήματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία