Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan προσφέρει σήμερα σε δύο από τις κατηγορίες των μελών του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτή των παιχτών που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και η δεύτερη αυτή όσων στοιχηματίζουν στο μπάσκετ – και μάλιστα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αυτό του NBA.

 

Και οι δύο αυτές κατηγορίες παιχτών έχουν σήμερα την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε ο Stoiximan. Πρόκειται για την προσφορά εκείνη που εξαλείφει την προμήθεια που διατηρούν οι υπεύθυνοι από κάθε στοίχημα, με αποτέλεσμα να μειώνονται ελαφρώς οι αποδόσεις. Αφού, λοιπόν, η συγκεκριμένη προμήθεια απουσιάζει, οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις σε δύο αγώνες.

 

Ο πρώτος αγώνας είναι το διεθνές φιλικό ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ολλανδία που διεξάγεται απόψε στις 21:45. Η προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της να έχουν αυξηθεί ως εξής: 3.45 για νίκη της Ιρλανδίας, 3.40 για ισοπαλία και 2.38 για νίκη της Ολλανδίας.

 

Ο δεύτερος αγώνας είναι αυτός του NBA ανάμεσα σε Τορόντο Ράπτορς και Κλίβελαντ Καβαλίερς. Σε αυτή την περίπτωση, η γκανιότα έχει εξαλειφθεί στην αγορά του νικητή του αγώνα και οι δύο αποδόσεις έχουν ως εξής: 3.40 για νίκη των Τορόντο Ράπτορς και 1.41 για νίκη των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

 

Οι αποδόσεις, μάλιστα, που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan και στους δύο αγώνες συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς. Από τη στιγμή, άλλωστε, που οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα (έχοντας μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις), οι αποδόσεις του Stoiximan ξεχωρίζουν εύκολα.

 

Για να εκμεταλλευτούν, τέλος, την προσφορά του Stoiximan, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία που συνοδεύονται από τις αυξημένες αποδόσεις και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Εφόσον η πρόβλεψή τους είναι σωστή, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία